info@dehaashekwerk.nl 06-52632440
De Haas Hekwerk
Zijlkade 26  4243 JE
Nieuwland

Dubbel staafmat hekwerk - Hekwerk

Dubbel staafmat hekwerk

Met dubbel staafmat hekwerk kiest u voor een onomstotelijk en stabiel concept, waarmee veiligheid vooraan staat. Dit is de meest onderhoudsvrije manier voor het beveiligen van bedrijfsterreinen en wordt dus veel gekozen door bedrijven. Dubbel staafmat hekwerk ziet er tevens zeer netjes uit en houdt indringers op afstand. Het is ook zeer geschikt voor in woonwijken of speeltuinen door zijn kindveilige constructie. 

 

Dubbelstaafmatten bestaan uit 2 horizontale draden rond 8 mm en 1 verticale draad rond 6 mm. De vele laspunten creëren in combinatie met de betrouwbare maaswijdte van 50 x 200 mm een stevige constructie. Met de unieke bevestiging worden de draadmatten stevig aan de staanders verankerd. Door deze constructie zijn beschadigingen en verzakking aan de paal verleden tijd. Door de speciale schroefconstructie met unieke kop wordt een vandaalbestendige en degelijke constructie gecreëerd.

 

Neem contact op met De Haas Hekwerk voor informatie over de prijzen van het plaatsen van dubbel staafmat hekwerk.


Dubbel staafmat hekwerkDubbel staafmat hekwerkDubbel staafmat hekwerk
Dubbel staafmat hekwerkDubbel staafmat hekwerk
Dubbel staafmat hekwerkDubbel staafmat hekwerk
Dubbel staafmat hekwerkDubbel staafmat hekwerk

← terug naar Hekwerk

De Haas Hekwerk - Nieuwland

De Haas Hekwerk levert een totaalpakket aan sportveldafrastering, gaashekwerk, spijlenhekwerk, (dubbel) staafmathekwerk, plantsoenhekwerk, sierhekwerk, draaipoorten en schuifpoorten. Ook voor straatwerk, grondwerk en schuttingen kunt u bij ons terecht. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn u graag van dienst!


Deze pagina delen