info@dehaashekwerk.nl 06-52632440
De Haas Hekwerk
Zijlkade 26  4243 JE
Nieuwland

Over ons

De Haas Hekwerk is een vakkundig en dynamisch bedrijf voor het laten plaatsen van hekwerk, poorten en schuttingen. Wij zijn gevestigd in Nieuwland (omgeving Gorinchem) en vanuit hier zijn wij met een team van zo'n 10 hekwerkmonteurs actief in heel Nederland. Geen project is voor ons te groot of te klein. Onze projecten varieren van sportvelden tot het omheinen van bedrijfsterreinen en tuinen. Wij werken in opdracht voor zowel bedrijven als particulieren. Mocht uw interesse gewekt zijn, neem dan contact op voor een vrijblijvende prijsopgave of neem een kijkje op onze projecten pagina.

 

Totaalpakket hekwerk

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hekwerk, maar wij kunnen ook uw (nieuwe) bestrating en het eventuele grondwerk verzorgen. Dit kan los of in combinatie van elkaar, zo kunnen wij direct de bestrating vervangen wanneer wij een hekwerk plaatsen. Doordat wij een totaalpakket leveren kunnen wij ieder bedrijf of particulier een complete oplossing bieden. Daarnaast werken wij ook graag samen met andere partijen zoals hoveniers, waardoor iedere gewenste combinatie voor de leveranciers van uw project mogelijk is.

 

Hekwerk Rotterdam

Wij zijn gevestigd in Nieuwland (omgeving Gorinchem) op korte afstand van Rotterdam en kunnen u vanuit hier met ons team snel van dienst zijn. Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het afscheiden van uw bedrijfsterrein, of bent u op zoek naar een hekwerk bedrijf voor het afschermen van uw achtertuin? Wij zijn u graag van dienst! Ook in andere delen van het land zijn wij het actief voor het plaatsen allerlei soorten hekwerk. De Haas Hekwerk is uw partner voor het plaatsen van hekwerk.

De Haas Hekwerk - Nieuwland

De Haas Hekwerk levert een totaalpakket aan sportveldafrastering, gaashekwerk, spijlenhekwerk, (dubbel) staafmathekwerk, plantsoenhekwerk, sierhekwerk, draaipoorten en schuifpoorten. Ook voor straatwerk, grondwerk en schuttingen kunt u bij ons terecht. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn u graag van dienst!


Deze pagina delen