info@dehaashekwerk.nl 06-52632440
De Haas Hekwerk
Zijlkade 26  4243 JE
Nieuwland

Schuifpoorten - Hekwerk

Schuifpoorten

Een vrijdragende schuifpoort beschikt over een speciale onderbalk waarmee u een poort met een doorgang van 10 meter kunt openen en sluiten, zonder dat er een rails geplaatst moet worden waar de poort overheen rijdt. Door gebruik te maken van nieuwe technologiën en hoogwaardig materiaal is het mogelijk om kwalitatief goede schuifpoort te leveren. De schuifpoorten beschikken voor het betere hang- en sluitwerk, waardoor ze garant staan voor jaren gebruiksgemak en ze zijn tevens onderhoudsarm.

 

Het is ook mogelijk om de schuifpoort van elektrische bediening te voor zien. Dit zorgt voor extra gemak. De poorten zien er tevens erg mooi uit en zijn het ideale visitekaartje voor ieder (bedrijfs)terrein. Omdat ze aansluiten bij het hekwerk, hebben de poort minimale bewegingsruimte nodig. De schuifpoorten zijn ook veilig, in het gebruik maar ook voor het tegengaan van indringers.

 

Neem contact op met De Haas Hekwerk voor informatie over de prijzen van het plaatsen van schuifpoorten.


Schuifpoorten

← terug naar Hekwerk

De Haas Hekwerk - Nieuwland

De Haas Hekwerk levert een totaalpakket aan sportveldafrastering, gaashekwerk, spijlenhekwerk, (dubbel) staafmathekwerk, plantsoenhekwerk, sierhekwerk, draaipoorten en schuifpoorten. Ook voor straatwerk, grondwerk en schuttingen kunt u bij ons terecht. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn u graag van dienst!


Deze pagina delen