info@dehaashekwerk.nl 06-52632440
De Haas Hekwerk
Zijlkade 26  4243 JE
Nieuwland

Spijlenhekwerk - Hekwerk

Spijlenhekwerk

Met spijlenhekwerk worden alle sterke aspecten gecombineerd. Spijlenhekwerk geeft een uiterst goede beveiliging en het ziet er ook bijzonder fraai uit. Dit hekwerk beschikt over een onzichtbare verbinding tussen de spijlenvakken en de standaard. Zonder gebruik te maken van klemmen, moeren en bouten. Spijlenhekwerk is dan ook de beste keuze voor vandalisme bestrijding, ideaal voor het beveiligen of afheinen van uw bedrijfsterrein. Spijlenhekwerk is betrouwbaar en is uiterst representatief voor uw locatie.


De Haas Hekwerk levert spijlenhekwerk met vierkante doorlopende spijl, ronde doorlopende spijl, met platte bovenligger, puntjes op de bovenligger. En met spijlen dichter op elkaar wat veelal gebruikt wordt op kinderspeelplaatsen.

Neem contact op met De Haas Hekwerk voor informatie over de prijzen van het plaatsen van spijlenhekwerk.


SpijlenhekwerkSpijlenhekwerk
SpijlenhekwerkSpijlenhekwerk
SpijlenhekwerkSpijlenhekwerk
SpijlenhekwerkSpijlenhekwerk

← terug naar Hekwerk

De Haas Hekwerk - Nieuwland

De Haas Hekwerk levert een totaalpakket aan sportveldafrastering, gaashekwerk, spijlenhekwerk, (dubbel) staafmathekwerk, plantsoenhekwerk, sierhekwerk, draaipoorten en schuifpoorten. Ook voor straatwerk, grondwerk en schuttingen kunt u bij ons terecht. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn u graag van dienst!


Deze pagina delen